Vraag een groeiscan aan.

Verbeter direct je resultaten!

Wij begrijpen dat het uitbesteden van je socialmediacampagne-activiteiten of overstappen naar een ander bureau een grote stap is. Precies om deze reden willen wij bedrijven de mogelijkheid geven om laagdrempelig kennis met ons te maken door middel van een groeiscan. Maar wat is een groeiscan, voor wie is het geschikt en waarom zou je deze aanvragen?
 

Voor wie is de groeiscan geschikt?

Tijdens een groeiscan duiken we tijdens een online sessie 30 min in jouw huidige advertentiecampagnes en -strategie. Deze sessie is geheel vrijblijvend. Voor de start van de sessie krijg je een vragenlijst, zodat we je tijdens de sessie zoveel mogelijk waarde kunnen geven. Op basis van deze input gaan wij aan de slag om je uit te dagen op je huidige activiteiten en zullen we tijdens de sessie:
Om de waarde van deze sessie te verhogen geven wij de garantie dat je altijd een Social Marketing Expert uit ons team spreekt met:
Wanneer je besluit om een samenwerking met ons aan te gaan krijg je daarnaast de garantie dat deze persoon altijd je eerste contactpersoon blijft wanneer het gaat om het bewaken van de resultaten en strategische beslissingen! Wij kijken ernaar uit om je online te ontmoeten. Plan vandaag nog een groeiscan in via onderstaande kalender.

Wat klanten over ons zeggen

Naftali Likumahua
Naftali Likumahua
2024-04-26
Een hele fijne samenwerking. Professionals in hun vak. Wil je je socials een boost geven? Dan zijn de Social Marketing Experts the way to go!
Suzanne Van Nieuwenhoven - De Goede
Suzanne Van Nieuwenhoven - De Goede
2024-02-06
Wij werken al een paar jaar samen met Jordy van Social Marketing Experts, met name voor LinkedIn advertising. Het is prettig samenwerken, persoonlijk, korte lijnen en Jordy is pro actief. We zijn dus heel tevreden!
Jorik Van Run
Jorik Van Run
2022-11-30
Social Marketing Experts doet de naam eer aan! Ze ondersteunen onze Facebook- en Instagramcampagnes met groot succes. Er wordt ook verder meegedacht dan enkel de campagnes aanzetten, bijvoorbeeld over nieuwe content. Een absolute aanrader! REFRESH Reinigingen
Albert Verwater
Albert Verwater
2020-03-23
Maaike & Jordy zijn 2 toppers die hun vak verstaan. Sinds een tijdje verzorgt Social Marketing Experts onze voornamelijk Facebook marketing en dit is een groot succes. Naast de afgesproken werkzaamheden wordt er ook meegedacht in andere marketing gerelateerde zaken. Keep up the good work!
Cfoto by Caroline Peeters
Cfoto by Caroline Peeters
2020-03-06
We hebben al enkele jaren een hele prettige samenwerking op het gebied van Facebook marketing en alles wat er omheen hangt. Ze zijn experts op het gebied van Social Media en Marketing. Een gebied waar heel veel kansen zitten als je dit goed aanpakt en wat ik voor heel veel ondernemers kan aanbevelen.